En Klassiker Genom Aren:Nike Air Max 95

Posted by admin 22/01/2019 0 Comment(s)

En Klassiker Genom Aren:Nike Air Max 95

 

Till skillnad från de tidigare paren Air Max-serieskor, ser Air Max 95 ut som ett gym i gymmet i ett år, och gillar att köra Harleys muskelman, vild men inte försiktig. Som designern Sergio Lozano ledde laget att göra det första paret Air Max löpskor, mer benägna till utomhusdesign, det första utseendet på den exponerade tätningen Air Max luftkudde, Colorado Grand Canyon-baserade skodesignen och liknande Air Jordan 10 Remsorna är mycket attraktiva nog att locka uppmärksamhet.

Män Nike Air Max 95 Essential Khaki Havregryn Lin

Som en av Nikes stora serier av produkter, "Just Do It Pack", är dessa skor inte lika framträdande som de delar som Air Force 1 designat, men de är också unika i serien. Genom att använda Just Do It-slogan och den tidigaste Nike Logo-orange-logotypen som huvudkroppen i designen är designen av den övre oregelbundet kaklad och designkomplexiteten och estetiken är på en klass.

 

Air Max 95JDIs kropp är fortfarande den största höjden av skon, med en kombination av läder och skarvning. Några av Nike unika egenskaper - Swoosh Logo och Nike Air logo - har blivit den bärande rollen på dessa skor, vilket väsentligt ökar skorens designutrymme. Det är värt att notera att den här gången använde Air Max 95 "JDI" en del av nätet för att täcka mönstret i den närmaste delen av skosnören, vilket skapar ett genomskinligt mysterium.

Män Nike Air Max 95 Essential Light Taupe Mörk Grå

Sneakersens mellansula använder en vitvit EVA för att linda Air Max luftkudden, som står i skarp kontrast till kroppen. Det är värt att nämna att midsolens konsistens också har förlängningen av övre, vilket ser väldigt ut som tankens spår, tjock och solid.

 

Sneakers yttersula är som beskrivet ovan, och offroad är väldigt stark. Den stora "Waffle Cube" kommer även att ge dig självförtroendet att bära det för att klättra upp i berget. Samtidigt antar den orange-svarta mid-bottom TPU en bionisk design som efterliknar ryggraden och ökar yttersålens stabilitet, vilket gör Air Max 95 verkligen "värdig från början till slut".

 

För att matcha samordningen mellan Nike "JDI" Pack och Air Max 95 är det övergripande färgschemat för sneakers enkla svartvita orange. Den orangefärgade färgen blandas mellan de svarta och vita områdena i det stora området, så att skinnets övergripande färg inte är så tråkig. På så sätt är den övergripande tonen mörk, men de ljust utsmyckade skorna blir mer mångsidiga och det är också mycket lämpligt för användning i olika årstider, kombinationer och tillfällen.

Dam Nike Air Max 95 Og Dusted Clay Svart Segel

Grov och noggrann, klassisk utan brist på modernitet, är Air Max 95 "JDI" en mycket framgångsrik produkt för både sko och färgmatchning. Om du gillar den här typen av SUV som jag vill jag ha ett par retro löparskor som kan anpassa sig till alla slitage scener. Jag tror att med sin designfinhet och värde kommer du inte att låta dig ångra att köpa den.

Leave a Comment