Hur Fungerar Nike Air Max 97?

Posted by admin 06/08/2018 0 Comment(s)

Som en av de mest representativa skostilarna av Nike, Air Max 97, född 1997, pioneered den fullstora Nike Air. Det har varit en av de mest populära klassiska produkterna i Air Max-familjen sedan starten. Det här paret är inspirerat av den synliga luftkudden med lövkuddar från Japans Shinkansens höghastighetståg, vilket kombinerar det metalliska silveret perfekt med skos kroppens släta linjer. Den unika reflekterande designen tolkar den extrema modet eftersträvas av den tiden.

Män Nike Air Max 90 Light Orewood Brun Sail Cobblestone Vit

Nike Air Max 97 är den första Nike-ryggskoen som ANVÄNDER full palmkudde. Även om Air Max95 och 96 infördes innan det också är ett genombrott, är det luftkudden i form av fram- och bakre hand. Jag kommer fortfarande ihåg min nyfikenhet när jag först såg den på diskhyllan. Kan det vara mycket q-bomb? Skulle det vara bekvämt? Skulle det vara som att gå på ett moln?

 

Men det finns några intressanta saker om Nike Air Max 97, som designen av Japans Shinkansen-tåg och de fyra 3M reflekterande remsorna som omger skon. Det är lite av en 90-tals tech sko, men det är långt ifrån, för minst två år sedan. Jag minns en tjej som sa för två år sedan att Nike Air Max 97 jag hade på sig var inte ful men ful, och hon frågade mig nyligen om jag kunde köpa den för henne.

Män Nike Air Max 97 Premium Em Rio

Nike Air Max 97 påverkar faktiskt designen av många Air Max-serier efter det, till exempel Nike Air Max 98 och Nike Air Max Deluxe 1999. Nike Air Max 97 var exakt samma som Nike Air Max 97 i mitten och utsidan, med liten förändring. Från 2000 till 2002 minns jag att Air Max-kollektionen främst försöker ändra sin form, särskilt 2002, när det fanns flera cylindriska luftkuddar i botten av mitten, vilket var imponerande. Men jag köpte inte någon Air Max i åren efter Nike Air Max 97, för jag trodde att de kunde vara lika svåra som Nike Air Max 97. Till dess att Air Max 03 kom ut såg jag först en stor luftkudde med en mellansula nästan i samma form som Nike Air Max 97. Först vägrade jag verkligen. Men pearlescent vamp var för attraktiv att bära, och 03 var mycket bekvämare att prova än Nike Air Max 97. Komforten i Air Max serien har bara uppfyllt mina krav som Sneaker Head sedan 2003. 04 fortsatte i grunden inställningen av 03, ändringen ändrade inte vampen. Men 05 var också en överraskning, med retro-looken varken bra eller bekväm, vilket innebar Air Max-kollektionen tillbaka till början av 1990-talet. Början är ett kvalitativt språng, gick inte ut för att säga.

Män Nike Air Max 97 Cobblestone Vit

Men under de senaste två åren har Nike Air Max Day-aktiviteter, återkomst av retro sneakers och funktionen av kläder, "Ghost in the Shell", som den "närmaste framtiden" -kulturen representerad av ökningen av triple shock, en gång där det finns en stor chans att bli retro löpare älskare i den kalla Nike Air Max 97, återvände till synfältet av människor, som kallas "La Silver" Italien noterar, men blev också det högsta marknadsvärdet de senaste två åren av en av serien Air Max skor och namn.

Leave a Comment