Nike Air Max 2016 Löparskor Review

Posted by admin 18/07/2018 0 Comment(s)

Nike Air Max 2016 höll Air Max-serien av hel palmkudde, Dynamic Flywire-flyglinje och bestod av tekniska nätdukskor, nästan samma som den ursprungliga Air Max 2015, men ökade Nike Air Max 2016-flyglinjenummer och Swoosh Logo, och gå med i Swoosh och hälen är 3 m reflekterande material. Flyglinje och projekt ger fötter utmärkt stöd och nätduk, till exempel gemensam förnuft som strumpor, använd transparent utseende design av kombinerad hel palm Air Max Air kudde i färd med att köra det bästa dämpningssystemet och flexibiliteten och kan ge sålarna av dina fötter för att ge ett stabilt stöd.

Billiga Nike Air Max till salu

Först och främst är skoens maskdesign en Nike stolt svart teknik som en säljpunkt: Vamp-konstruerad nät med Flywire-flyglinjen. Flywire-dynamiken är faktiskt det sätt på vilket den svarta tråden runt axelhålet är gjuten för att binde och hålla foten på plats. Men den här lilla förändringen för att göra skor mer rast, mer passform, bekvämare, har en känsla av lateral lyft upp, positiv kille för tjocka sulor tror inte att foten, genom att justera skorna, kan bekvämt justera täthet och tryck. Förresten är den största skillnaden mellan 2016-modellen och 2015-modellen ökningen från 5 par till 6 par.

Nästa är den största försäljningsstället för dessa skor - synlig palm Luftkudde, Air Max-skor: bilden du kan se finns det en av de lilla rutorna som används för bärande, men det är helt bulande känsla av främmande kroppsförnimmelse, fotkraften är väldigt likformig.

Rabatt Nike Air Max 2016 Löparskor Till Salu

På sidan ger den helt genomskinliga strukturen kontaktpunkterna inuti för att vara fullt utsatta. Hela luftkudden kan ses. Air Max-logotypen är på sidan. 2016- och 2015-modellerna är exakt samma när det gäller chockreducering. Som framgår av bilderna på produkterna är detaljerna väl gjorda.

Låt oss nu titta på några av de interna mönstren. Sagt innan hälspaketet är förseglat, är inga slipfötter, så här: Med bekväma elastiska fiberförtjockningsförstärkningar på båda sidor, inte heller som hårda slipfogar, kan den också följa formen på fotkanten. Många skor stilar har denna design nu, men Nike är den mest bekväma för mig att bära.

Erbjuder Högkvalitativ Och Billig Nike Air Max 2016

Sammanfattningsvis är denna sko design mycket rimlig, bär mycket bekväm, den viktigaste stötdämparen förstklassiga stången. Gymmet elliptisk maskin, spinning cykel och löpande maskin testades. Det fanns inga problem och paketet var bekvämt. Men effekten av en långsam chock känns inte och belastningen på lederna är inte direkt uppenbar. Men för skor, inget obehag, inga taggar och känslan är högst. Skorna uppmanade mig också att fortsätta gå till gymmet och ökade min entusiasm för sport.

Slutsats:

För de genomsnittliga fitnessentusiasterna, speciellt löpande, hoppar sportentusiaster, skodämpande effekten för att maximera skyddet av knä och fotled, utseende också mycket smart, slitage är också mycket bekvämt. Nike varumärke plus, personligt rekommenderat köp.

Erbjuder högkvalitativ och billig Nike Air Max 2016

Leave a Comment