Trender i vardagliga skor: Nike Dunk SB

Posted by admin 12/04/2019 0 Comment(s)

Trender i vardagliga skor: Nike Dunk SB

 

 

Nike SB är en professionell Skate Boarding-serie av Nike. SBs fullständiga namn är Skate Boarding, vilket är Skate Boarding.

 

Nike SBs frontlinje är huvudsakligen koncentrerad till Nike Dunk SB och Nike TENNIS SB. Dunk SB, som namnet antyder, har den klassiska Dunk-blodlinjen, men när Nike förvandlade den till SB, tillsatte den en kallare teknik, främst för att förtjocka tungan och lägga till Zoom luftkudde. Eftersom Skate Boarding är den övning som använder fotytan hittills. Därför, förutom att det är lätt att sätta på och ta av, lägger den förtjockade tungan skydd. Att lägga på Air Air-kudden är främst att överväga effekten av X-rörelsen vid landningen, för att ge allt Nike SB bättre skydd.

Unisex Nike Dunk SB Låg IW 819674-301 Ljusblå Vit Svart

När det gäller utseende och prestanda används Dunk-serien som ett exempel.

 

För det första sys "Nike SB" -loggan på SB-tungan, medan den vanliga Dunk-logotypen på tungan är "Nike". Dessutom är logotypen "air FORCE I" "Nike air".

 

För det andra är det också tungan. Tjockleken på tungan i SB-serien Dunk är vanligtvis flera gånger den vanliga Dunk. Detta är för att skydda skridarens ankeldesign. I Guangzhou ligger den tjocka tungan fast utanför byxorna men har blivit trenden. Bärstil:

 

När det gäller skosnören använder vanliga Dunk breda textilväskor. SB använder tjocka snören.

Unisex Nike Dunk SB Lågrosa Pro Svart Gumma 854866-331 Army

Tredje, titta inuti innersulan. Den vanliga Dunk innersulan är tryckt med "Nike" och dess swoosh-logotyp. Dunk innersulan är tryckt med "LE" -logotypen på innersulan. Olikt från de två första. Alla SB-skor Inåsålen är tryckt med ett imitationfotavtryck. "Nike SB" skrivs ut på skinnets häl. Dessutom finns två fasta Zoom-luftar under SB-skosolen. Detta är naturligtvis också bekvämt. Sex- och säkerhetshänsyn

 

För det fjärde finns det mer än tio spår i SB-skos ytterkanten. Faktum är att andra skateboardskor som DC och Timberland också har sådana spår. Denna design är främst för att hoppa när du hoppar och använder sulan för att lyfta Skateboard. Huvudets verkan. Dunk av den första årsversionen har i allmänhet inte ett sådant spår.

 

Slutligen kommer den yttre sidan av Dunk SB-hälen generellt att ha en stickad logotyp som hänför sig till skopans identitet. Detta innebär ett djupare problem. Det vill säga, varje gatukort samarbetar med Nike för att starta SB-systemet.

Unisex Nike Dunk SB Lågrosa Pro Svart Gummi 854866-019 Svart Grå

Den nya designen omklassificerade Dunk, med en lågklassig version av Dunk LOW och en högkvalitativ original design av Dunk HI. Det finns en mer detaljerad klassificering vad gäller funktionalitet. Som den lägsta änden av original designen är Dunk placerad som en allmän casual sko. Dess utförande är det vanligaste materialet. Dunk är den vanliga Dunk-modifierade versionen av Dunk pro som ersättning för den ursprungliga Dunk. Det finns ingen förändring i teknik. Det är bara att smaken har förändrat tungens design och lagt till ett par skor för att lägga till en stor match. (BTW: Vi säger i allmänhet att Dunk pro B är faktiskt Dunk pro) är Dunk pro SB som lokaliserar low-end Skate Boarding-branschen och avancerad fritid. Han lägger till extra tjock tunga till den vanliga prototypen Dunk, och lägger till själva skor. Skateboard känslan och komforten, som Dunk pro, har en extra shoelace. Det viktigaste är att byta innersulan i en Zoom Air innersula med ett stort tekniskt innehåll. Stötabsorberande effekten är absolut förstklassig. Detta följs av en förbättrad version av Dunk pro premium i den vanliga versionen av Dunk pro. Från namnet kan det ses att det är en avancerad produkt. Premium är positionerat som en high-end fritidsmarknad. Den ursprungliga avsikt var att premiumserien alla använde den mest högkvalitativa brunoljeskinnsdesignen, men definitionen av premiumserien förändras gradvis, men den representerades alltid. Den bästa manualen och bästa material i Dunk-serien är super begränsade utgåvor.

Leave a Comment